کسانی که روش هیپنوتیزم پذیری ازطریق افتادن دست توسط دکتر واتکینس را مشاهــده کرده اند ، خــیلی شـاد وشگفت زده می شوند که روش القای خلسه را به صورت مصورتوسط خانم هلن واتکینس که او هم روانشناس بالینی وهمسردکتر واتکینس است، مشاهده کنند . این روش نه تنها درصفحات 121 ، 122 و123 کتاب تکنیکهای هیپنوتیزم درمانی چاپ شده ، بلکه در کتاب یادگیری هیپنوتیزم بالینی تألیف دکترکوریدون هم آمده که جلد سوم یا سومین کتابی است که برای تدریس دردوره های مقدماتی ومیانی انجمن هیپنوتیزم بالینی آمریکا وبرخی از دانشکده های پزشکی ، روان شناسی ، دندانپزشکی و ... مورد استفاده قرارمی گیرد. این 3 کتاب با شرح کامل لغات و اصطلاحات به این ترتیب توسط اینجانب ترجمه شده اند :
1 ـ آموزش خود هیپنوتیزم . این کتاب کم حجم توسط انتشارات لیوسا یا
نشرکیوان تلفن های : 66464577 و 66963035 چاپ و منتشر شده است .
2 ـ کتاب دوم با عنوان القای خلسه ی هیپنوتیزمی و تلقین دردوقسمت برای چاپ به مؤسسه معتبرنشرنـواندیش تلفن های 9 ـ 88942247 داده شده وقسمت اول آن در 288 صفحه به چاپ رسیده و درنمایشگاه کتاب امسال (1390 )، جناب آقای بیژن علیپوربه من مژده و قول دادند که قسمت دوم آن هم به زودی چاپ و منتشر می شود .
3 ـ سومین و آخرین کتاب از مجموعه ی 3 جلدی کتابهای آموزشی انجمن های هیپنوتیزم بالینی یادگیری هیپنوتیزم بالینی است که دراین تاریخ [ 3/3/90 ] تمام آن در600 صفحه ی متراکم ترجمه و تایپ شده و پس از چندماهی که صرف تصحیح ، تنظیم و مقابله ی مجدد مطالب با متن اصلی شود ، برای چاپ آن از طریــق یک مؤسسه ی علـمی و فرهنگی تصمیم گیری می شود .
روش القای خلسه از طریق افتادن دست
با توجه به تصاویر متن کتاب :
ازســوژه خواسته می شود که دستش را مطابــق شکل به بــالا وجلو درازکند و برروی انـگشت اشاره یا میانی تــمرکزکند . اگرمی خـواهد می تواند چشمانـش راببندد و برروی خاطرۀ ذهنی یکی از این دو انگشت تمرکز کند .
با استمرار به تمرکز بر روی این انـگشتها ، به تدریج این انگشتها محو وازحالت تـمرکز خارج شده و درتمام دست احساس سنگینی به وجود می آید .
درگذر زمان دست سنگین و سنگین تر شده و به طرف پائین و پائین تر حرکت می کند... زمانی سوژه یا بیمار به یک خلسه ی عمیقی می رسد که این دست کاملاً به پائین بیاید و بر روی پای او با دسته ی مـــبلی که بر آن نشسته قراربگیرد .
هرچند تکنیکی وجود ندارد که بتواند تمام سوژه ها را هیپنوتیزم کند ، ولی این تکنیک که شرح کامل و طولانی آن درکتاب است ، تقریباً درتمام موارد مؤثر است . این روش ترکیبی از تکنیکهای زیراست :
1 ـ تمرکز چشم
2 ـ پیدایش خستگی فیزیولوژیک درچشمها
3 ـ طرح چند حق انتخاب
4 ـ محدود شدن میدان ادراک
5 ـ اثر معکوس
6 ـ تکرار و تکرار